blog

3 redenen waarom koffie op het werk top moet zijn

Vier op de vijf mensen in Nederland drinken regelmatig koffie. Bijna iedereen drinkt dus een bakkie op het werk en veel mensen helpt het om scherper te zijn. Er zijn een aantal redenen om heerlijke bonen te hebben, behalve dat ze natuurlijk gewoon lekker moeten smaken. Daarom hier, drie redenen om heerlijke koffie op het werk te hebben.

Het verhoogt de productiviteit

Koffie en energie gaan eigenlijk altijd in een adem. En dat is logisch want het is ook zo. Cafeïne zorgt voor verbeterde concentratie en zorgt voor minder vermoeidheid. Nu is het zelfs zo, dat het ook een psychologisch effect heeft, omdat het altijd al gelinkt wordt aan productiviteit. Dus zelfs als mensen goed gebrande bonen ruiken, kan dit al een positief effect hebben.

Het verbindt

Dat is waar wij van Het Koffieverbond voor staan. We willen mensen verbinden door middel van heerlijk gebrande bonen. En dat is ook belangrijk op de werkvloer. Mensen spreken elkaar ook even over andere zaken dan werk als ze koffiedrinken, dit verbindt en bevordert de sfeer op de werkvloer.

Het geeft je reputatie

Het is ontzettend belangrijk dat jij nieuwe mensen of potentiële klanten op kantoor verwelkomt met een lekkere kop koffie. Met een slappe bak maak jij natuurlijk gelijk al een slechte indruk. Terwijl een heerlijke kop koffie onthouden wordt op een positieve manier. Mensen voelen zich gelijk welkom.

Ben jij nou nog opzoek naar (h)eerlijke bonen bij jou op kantoor? Bekijk dan hier ons assortiment.